Nyfødt fotografering hjemme eller på barselsgangen


Tiden lige efter fødslen er ganske særlig. Den er særlig fordi jeres nyfødte stadig er helt krøllet og ny, udtrykket i jeres øjne er glimtende og livet er forandret for altid. I er måske forelskede i jeres lille nye, måske er I stadig forundrede og skal lige lande i jeres nye roller. I er helt sikkert også trætte og samtidig fyldt med en særlig energi.
Denne tid er svær selv at dokumentere, I er midt i livet og tiden er magisk - noget man først får øje på senere, når tiden er gået, og I er på den anden side. Jeg kommer hjem til jer og fotograferer jeres lille nyfødte, jeres relationer til hinanden og de små stemninger og detaljer fra den særlige tid. Søskendes møde, de små hænder og fødder, gråd og vuggende arme og livet hos jer, lige der i de særlige dage. Jeg sætter 2 timer af til fotograferingen, så der er god til til amning/flaske/bleskift.
Jeg kommer til jer med ro og tid, det er helt naturligt og vandt for mig at træde ind hos jer, med alt hvad der hører til.

Nyfødt fotografering


Den første spæde tid dokumenteres enten i hjemmet eller på barselsgangen. De små øjeblikke - søskendes første møde, babydetaljer og hele stemningen omkring det lille nye liv.

Min anbefaling er tidligst muligt i løbet af de første 14 dage.


2 timers fotografering hos jer eller på barselsgangen

1695,-


Ved samtidig booking af gravidfotografering, gives 500kr samlet rabat på fotograferingerne.

Hos jer eller på barselsgangen


Jeg sætter 2 timer af til at være hos jer. Jeg indfanger de små detaljer og jeres relationer til hinanden i den lille barselsboble. Jeg dokumenterer amning/flaske, putning, pusling, ældre søskende, vugning i arme, sovende baby, gråd, små fødder og hænder, blikke og meget mere i det nye forældreskab - alt sammen i jeres hjem eller på barselsgangen.

Jeg er uddannet jordemoder og er meget vant til at være omkring helt nye familier samt blandingen af følelser, der følger med - både hos baby, forældre og evt. søskende.

Hvis I allerede i graviditeten ved, at I ønsker, jeg skal komme forbi hos jer, må I meget gerne kontakte mig, så vi sikrer os, at jeg sætter tid af omkring terminsdatoen.


Jeg glæder mig til at se jer.

Op til 2 timers fotografering samt efterbehandling af de bedste billeder. 

Fotograferingen betales up-front ved datoreservation.

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.

Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.

Dato og tidspunkt for selve fotograferingen aftales hurtigst muligt efter fødslen, så jeres nyfødte er så ny som muligt. Indtil fødslen reserveres terminsdatoen (eller dato for planlagt kejsersnit) i min kalender.


Efter fotograferingen inviteres du/I til at komme forbi mine lokaler, hvor billederne vil blive fremvist digitalt, samt mulighed for at se udvalg af mine kvalitetsprodukter


VALGFRI BETALINGSFORM (INGEN EKSTRA OMKOSTNINGER):
- VED LEVERING
- TO ELLER TRE MÅNEDLIGE RATER
- VED NÆSTE BØRNEPENGEUDBETALING


KØRSEL - Inkl. kørsel i en radius på 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer.

WEEKEND - Tillæg 500 kr. (gælder også helligdage og skoleferier)

Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl.

Galleri

FAQ - Nyfødt

Hvornår får vi vores billeder?

Jeg glæder mig altid til at komme i gang med redigeringen, men der kan gå op til 3 uger fra vores session, til billederne er klar. Der ligger et stort arbejde i at udvælge og efterbehandle alle billederne, så det er vigtigt for mig at have god tid til at gøre det ordentligt.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når vi mødes, har jeg en seddel med, hvor I kan sige ja/nej til, om jeg må lægge jeres billeder på min hjemmeside eller sociale medier.

Optager du video?

Jeg arbejder på at få det som et tilbud, så hvis det er noget I ønsker, så lad mig høre. Det er ikke en del af ovenstående pakke.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når billederne bliver leveret til jer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig.