NYFØDT

helt fra begyndelsen

DENNE TID ER SVÆR SELV AT DOKUMENTERE, I ER MIDT I LIVET OG TIDEN ER MAGISK


-


NOGET MAN FØRST FÅR ØJE PÅ NÅR TIDEN ER GÅET, OG I ER PÅ DEN ANDEN SIDE.

Tiden umiddelbart efter fødslen er ganske enestående og fyldt med kærlighed. Den er speciel, fordi jeres nyfødte stadig er helt krøllet og ny, jeres blikke stråler af ømhed, og livet har ændret sig for evigt. Måske er I allerede dybt forelskede i jeres lille vidunder, eller måske er I stadig forundrede og i færd med at vænne jer til jeres nye roller som forældre. Lad mig hjælpe jer med at forevige denne helt særlige tid, den går så hurtigt, babyduften og den lille hånd om din pegefinger vokser og fylder hele din hånd, inden du har set dig om. 

NÆRVÆR & RELATIONER

KÆRLIGHED. MINDER. ÆSTETIK.

Info


Den første skrøbelige tid dokumenteres enten i hjemmet eller på barselsgangen. De små øjeblikke - søskendes første møde, babydetaljer og den varme atmosfære omkring det lille nye liv. Min anbefaling er at forevige disse øjeblikke tidligst muligt i løbet af de første 14 dage.


Jeg afsætter 2 timer til at være hos jer. Jeg indfanger de små detaljer og jeres relationer til hinanden i den trygge barselsboble. Jeg dokumenterer amning/flaske, putning, pusling, involvering af søskende, vugning i arme, sovende baby, gråd, små fødder og hænder, kærlige blikke og meget mere, der hører det nye forældreskab til.

Som uddannet jordemoder er jeg meget erfaren i at omgås helt nye familier samt håndtere det væld af følelser, der følger med - både hos baby, forældre og evt. søskende.

Du kan booke din terminsdato i mit bookingsystem, så vi sikrer os, at jeg har reserveret tid omkring din terminsdato. Dag og tid for selve fotograferingen aftaler vi først efter fødslen.


Pris: 1695,-

(120min. eksl. billeder)


Få 500 kr. rabat!

Ved samtidig booking af gravidfotografering

Booking


Udfyld bookingformularen herunder


Da vi sjældent kan forudsige det præcise tidspunkt for fødslen, er det ikke muligt at lave en fast fotograferingsaftale på forhånd. For at booke en nyfødtfotografering, skal du derfor blot oplyse din terminsdato nedenfor. Når din baby er født, giver du besked, og vi aftaler det endelige tidspunkt for fotograferingen sammen.

følg med på Instagram
@nannabbaekdahl

FAQ

Tager du billeder i weekenden?

Alle nyfødtfotograferinger ligger på en hverdag, enten formiddag eller eftermiddag. Vi starter typisk kl. 10 eller kl 14.

Kørsel

Ved familiefotografering er prisen inkl. kørsel i en radius af 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer. Dvs. ved kørsel over 50km i alt, påregnes kørsel.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når I booker jeres session, vil I blive bedt om at udfylde et spørgeskema, det er her i giver min tilladelse til at vise jeres billeder. Dette samtykke kan altid trækkes tilbage.

Optager du video?

Jeg arbejder på det, men lige nu er det ikke noget jeg tilbyder, som en fast del af mine ydelser.

Hvilke tidspunkter ligger nyfødtfotograferingen på?

Alle nyfødtfotograferinger var omkring 2 timer og ligger på hverdage, enten formiddag eller eftermiddag. Typisk starter vi kl. 10 eller kl. 13.

Aflysningspolitik

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.
Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.

Hvornår få vi vores tilsendt galleriet?

Fra billederne er taget, til I modtager et link til galleriet i mailboksen, kan der gå op til 3 uger. Der er mange billeder der skal kigges igennem, sorteres og efterfølgende redigeres og uploades inden de er klar til jer, selvom jeg ved det kan være svært at vente. Derfor tilbyder jeg at jeg kan lave et lille sneak peek i min instagram story - hvis det har interesser I meget velkomne til at give mig besked i forbindelse med jeres fotografering.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når I køber digitale filer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig. Billeder i galleriet har vandmærke på, og det er ikke tilladt at gemme/tage screenshots af disse billeder, dette gælder også billeder fra min hjemmeside eller sociale medier.

Betaling

Fotograferingen betales i forbindelse med booking af dag og tidspunkt. Billederne betales i forbindelse med bestilling af disse, når I har fundet ud af hvilke billeder I kunne tænke jer, og om det er som album, print eller digitale filer. Der betales ved bankoverførsel eller mobilepay.

Jeg giver mulighed for ydereligere betalingsmuligheder for billedbestilling, uden ekstra omkostninger:
1) to eller tre månedlige rater
2) Ved næste børnepengeudbetaling.