NYFØDT

helt fra begyndelsen

DENNE TID ER SVÆR SELV AT DOKUMENTERE, I ER MIDT I LIVET OG TIDEN ER MAGISK


-


NOGET MAN FØRST FÅR ØJE PÅ NÅR TIDEN ER GÅET, OG I ER PÅ DEN ANDEN SIDE.

Tiden umiddelbart efter fødslen er ganske enestående og fyldt med kærlighed. Den er speciel, fordi jeres nyfødte stadig er helt krøllet og ny, jeres blikke stråler af ømhed, og livet har ændret sig for evigt. Måske er I allerede dybt forelskede i jeres lille vidunder, eller måske er I stadig forundrede og i færd med at vænne jer til jeres nye roller som forældre. Lad mig hjælpe jer med at forevige denne helt særlige tid, den går så hurtigt, babyduften og den lille hånd om din pegefinger vokser og fylder hele din hånd, inden du har set dig om. 

NÆRVÆR & RELATIONER

KÆRLIGHED. MINDER. ÆSTETIK.

Info


Den første skrøbelige tid dokumenteres enten i hjemmet eller på barselsgangen. De små øjeblikke - søskendes første møde, babydetaljer og den varme atmosfære omkring det lille nye liv. Min anbefaling er at forevige disse øjeblikke tidligst muligt i løbet af de første 14 dage.


Jeg afsætter 2 timer til at være hos jer. Jeg indfanger de små detaljer og jeres relationer til hinanden i den trygge barselsboble. Jeg dokumenterer amning/flaske, putning, pusling, involvering af søskende, vugning i arme, sovende baby, gråd, små fødder og hænder, kærlige blikke og meget mere, der hører det nye forældreskab til.

Som uddannet jordemoder er jeg meget erfaren i at omgås helt nye familier samt håndtere det væld af følelser, der følger med - både hos baby, forældre og evt. søskende.

Du kan booke din terminsdato i mit bookingsystem, så vi sikrer os, at jeg har reserveret tid omkring din terminsdato. Dag og tid for selve fotograferingen aftaler vi først efter fødslen.


Pris: 1695,-

(120min. eksl. billeder)


Få 500 kr. rabat!

Ved samtidig booking af gravidfotografering

følg med på Instagram
@nannabbaekdahl