GRAVID

9 særlige måneder

Minder.

Æstetik.

Relationer.

Info


Din fine mave og graviditeten dokumenteres et sted, vi sammen vælger. Det kan gøres året rundt, enten ude i naturen, eller hjemme hos dig. Billederne kan tages både med og uden partner, og større søskende er også meget velkomne. På denne måde er der mulighed for at kombinere gravid- og familiesession, og forevige denne særlige tid.


Pris: 995,-

(60min. eksl. billeder)


Få 500 kr. rabat!

Ved samtidig booking af nyfødtfotografering


følg med på Instagram
@nannabbaekdahl

FAQ

Tager du billeder i weekenden?

Nej, mine weekender bliver brugt på bryllupper, så det kan jeg desværre ikke tilbyde som det ser ud lige nu.
Skriv endelig til mig, hvis mine tilgængelige tider er svære at få til afpasse, så finder vi en løsning.

Kørsel

Ved familiefotografering er prisen inkl. kørsel i en radius af 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer. Dvs. ved kørsel over 50km i alt, påregnes kørsel.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når I booker jeres session, vil I blive bedt om at udfylde et spørgeskema, det er her i giver min tilladelse til at vise jeres billeder. Dette samtykke kan altid trækkes tilbage.

Optager du video?

Jeg arbejder på det, men lige nu er det ikke noget jeg tilbyder, som en fast del af mine ydelser.

Aflysningspolitik

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.
Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.

Hvornår få vi vores tilsendt galleriet?

Fra billederne er taget, til I modtager et link til galleriet i mailboksen, kan der gå op til 3 uger. Der er mange billeder der skal kigges igennem, sorteres og efterfølgende redigeres og uploades inden de er klar til jer, selvom jeg ved det kan være svært at vente. Derfor tilbyder jeg at jeg kan lave et lille sneak peek i min instagram story - hvis det har interesser I meget velkomne til at give mig besked i forbindelse med jeres fotografering.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når I køber digitale filer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig. Billeder i galleriet har vandmærke på, og det er ikke tilladt at gemme/tage screenshots af disse billeder, dette gælder også billeder fra min hjemmeside eller sociale medier.

Betaling

Fotograferingen betales i forbindelse med booking af dag og tidspunkt. Billederne betales i forbindelse med bestilling af disse ved bankoverførsel eller mobilepay.

Jeg giver mulighed for ydereligere betalingsmuligheder for billedbestilling, uden ekstra omkostninger:
1) to eller tre månedlige rater
2) Ved næste børnepengeudbetaling.