Mødregruppe


Mange forældre på barsel bruger enormt mange alene timer sammen med deres baby - gælder det også dig? Har du også selfies med din baby i din kamerarulle, men ellers ikke ellers så mange billeder hvor I er sammen og nærværende med hinanden? Så book mit til at besøg din mødregruppe, så I alle kan få nogle dejlige billeder sammen med jeres egne babyer.

Mødregruppe


Mange forældre på barsel bruger enormt mange alene timer sammen med deres baby - gælder det også dig? Har du også selfies med din baby i din kamerarulle, men ellers ikke ellers så mange billeder hvor I er sammen og nærværende med hinanden? Så book mit til at besøg din mødregruppe, så I alle kan få nogle dejlige billeder sammen med jeres egne babyer.

Alt vi har er nu.

Specielt for mødregrupper


  • Tilbuddet gælder for mødregrupper, med minimum 4 mødre.
  • Anbefalet alder: +6mdr
  • Mulighed for bestilling af fine print/albums
  • Personligt onlinegalleri som kan deles med f.eks. bedsteforældre
  • Alle digitale filer: 1.495 kr. per barn
  • Alle billeder efterbehandles i farver og sort/hvid
  • Ingen købsforpligtigelser


Valgfri betalingsform (ingen omkostninger):

  • Ved levering
  • To eller tre månedlige rater
  • Ved næste børnepenge


Pris: 0,-

(op til 3 timer. eksl. billeder)

Før fotograferingen

Vejret: I dagene op til fotograferingen holder I øje med vejret. I det omfang, det overhovedet er muligt, synes jeg, vi skal tage portrætbillederne udendørs. Tænk over at tage noget varmt tøj med til jer selv og jeres barn. Langærmet undertøj på kolde dage kan være godt, så vi ikke pakker børnene væk i en flyverdragt. Tag gerne en fin striktrøje eller en anden varm trøje med. Jeg har et par tæpper med, hvis det er for koldt at være direkte i græsset/skovbunden osv.

Farver: Jeg anbefaler, at I giver jeres børn neutrale og gerne jordnære farver på uden for mange mønstre/logoer/figurer. I sidste ende er det selvfølgelig jer, der bestemmer, hvad de skal have på, men min erfaring er, at vi får et mere afbalanceret udtryk med fokus på barnet, hvis tøjet ikke er for i øjenfaldende. Indendørs er en lys body og bare tæer/ben rigtig fint. I må også gerne tænke lidt over jeres eget tøj ift. farver og mønstre - jeg kan nemlig sagtens finde på at snuppe jer med ind foran kameraet. Ensfarvet tøj er som regel et godt valg.

Under fotograferingen

Jeg kommer på det tidspunkt, I har booket mig til via min hjemmeside, og på den adresse, I har opgivet. Jeg kører op til 25 km fra Silkeborg, og dette er en del af den gratis pakke. Ofte er alle ikke kommet endnu, når jeg ankommer. Når alle er der, plejer jeg lige at fortælle kort om, hvordan jeg tænker, at dagen kommer til at forløbe (fotografering, hvor, ude, inde, evt. spørgsmål osv).

Hvis vi skal lave indendørs portrætter, vil jeg prøve at finde en hvid væg, gerne med et (stort) vindue eller en havedør ved siden af. Vi bruger de omgivelser, vi har. Min erfaring er at det sagtens kan lade sig gøre, men at vi nemmere får personlige billeder udendørs, da der ikke indgår en del af hjemmet fra en af jer på billederne.

Det betyder meget for mig, at det bliver en god oplevelse for alle. Derfor er jeg meget opmærksom på børnenes signaler, og når de giver udtryk for at de ikke vil mere, eller det bliver for meget, stopper vi. Derfor opfordrer jeg jer til at aftale indbyrdes hvilken rækkefølge der er bedst, så vi tager de børn der mest friske/mætte først.

Efter fotograferingen

Når jeg kommer hjem, bliver alle billederne lagt på min computer, og jeg udvælger de bedste billeder, som jeg efterbehandler.

Jeg glæder mig altid til at komme hjem og kigge på dem, men der er mange mødregrupper, der gerne vil have taget billeder, så der kan gå op til 3 uger, før I får tilsendt galleriet fra mig.

De udvalgte billeder vil være at finde i jeres eget lille online galleri. Det er kun tilgængeligt for jer selv og dem, I deler linket med. Det er op til jer, hvis I vil give bedsteforældre eller andre mulighed for at bestille billeder eller kigge på, hvad de kunne ønske sig.

I får en uge til at udvælge de billeder, I ønsker at bestille, og det kan gøres direkte fra galleriet. Se priser her på siden eller under "Produkter". Når alle i gruppen har bestilt, behandler jeg jeres bestillinger. Jeg vil derfor meget gerne høre fra jer alle - også hvis I ikke ønsker at bestille noget, så jeg ved, hvornår jeg skal gå i gang med levering.

Søde ord

Vi ELSKER vores billeder fra mødregruppefotograferingen - både med Arthur og dengang med Eva 🤎💜

Ninnas Arthur og Eva

FAQ

Tager du billeder i weekenden?

Nej, mine weekender bliver brugt på bryllupper, så det kan jeg desværre ikke tilbyde som det ser ud lige nu.
Skriv endelig til mig, hvis mine tilgængelige tider er svære at få til afpasse, så finder vi en løsning.

Kørsel

Ved familiefotografering er prisen inkl. kørsel i en radius af 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer. Dvs. ved kørsel over 50km i alt, påregnes kørsel.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når I booker jeres session, vil I blive bedt om at udfylde et spørgeskema, det er her i giver min tilladelse til at vise jeres billeder. Dette samtykke kan altid trækkes tilbage.

Optager du video?

Jeg arbejder på det, men lige nu er det ikke noget jeg tilbyder, som en fast del af mine ydelser.

Hvor mange kan vi være i mødregruppen?

I skal være minimum 4 mødre, og det er lykkedes mig at nå lave portrætter af en gruppe med 8 børn.

Aflysningspolitik

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.
Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.

Hvornår få vi vores tilsendt galleriet?

Fra billederne er taget, til I modtager et link til galleriet i mailboksen, kan der gå op til 3 uger. Der er mange billeder der skal kigges igennem, sorteres og efterfølgende redigeres og uploades inden de er klar til jer, selvom jeg ved det kan være svært at vente. Derfor tilbyder jeg at jeg kan lave et lille sneak peek i min instagram story - hvis det har interesser I meget velkomne til at give mig besked i forbindelse med jeres fotografering.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når I køber digitale filer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig. Billeder i galleriet har vandmærke på, og det er ikke tilladt at gemme/tage screenshots af disse billeder, dette gælder også billeder fra min hjemmeside eller sociale medier.

Betaling

Fotograferingen betales i forbindelse med booking af dag og tidspunkt. Billederne betales i forbindelse med bestilling af disse ved bankoverførsel eller mobilepay.

Jeg giver mulighed for ydereligere betalingsmuligheder for billedbestilling, uden ekstra omkostninger:
1) to eller tre månedlige rater
2) Ved næste børnepengeudbetaling.


følg med på Instagram
@nannabbaekdahl