Mødregruppe

 

Mødregruppe-fotografering

Foregår hos en af jer.
Stemningsbilleder eller enkeltportrætter af jer og jeres skønne børn. Det anbefales, at børnene er 6-12 mdr.
Filer eller print tilkøbes - priserne for mødregrupper ses herunder og på siden "Produkter".
Minimum 4 mødre

0,- ingen forpligtelser!
1 / 1

Priser

specielt for mødregrupper

Billeder tilkøbes individuelt af det enkelte barn.
- Tilbuddet gælder for mødregrupper, med minimum 4 mødre.
- Alle digitale filer: 1.495 kr. per barn
- Der gives 20 % rabat på fremkaldte produkter ved køb af alle digitale filer.
- Alle billeder efterbehandles i farver og sort/hvid

Valgfri betalingsform (ingen omkostninger):
- Ved levering
- To eller tre månedlige rater
- Ved næste børnepengeudbetaling

KØRSEL - Inkl. kørsel i en radius på 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer.

Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl.

Før fotograferingen

Vejret: I dagene op til fotograferingen holder jeg øje med vejret. I det omfang, det overhovedet er muligt, synes jeg, vi skal tage portrætbillederne udendørs. Tænk over at tage noget varmt tøj med til jer selv og jeres barn. Langærmet undertøj på kolde dage kan være godt, så vi ikke pakker børnene væk i en flyverdragt. Tag gerne en fin striktrøje eller en anden varm trøje med. Jeg har et par tæpper med, hvis det er for koldt at være direkte i græsset/skovbunden osv.

Farver: Jeg anbefaler, at I giver jeres børn neutrale og gerne jordnære farver på uden for mange mønstre/logoer/figurer. I sidste ende er det selvfølgelig jer, der bestemmer, hvad de skal have på, men min erfaring er, at vi får et mere afbalanceret udtryk med fokus på barnet, hvis tøjet ikke er for i øjenfaldende. Indendørs er en lys body og bare tæer/ben rigtig fint. I må også gerne tænke lidt over jeres eget tøj ift. farver og mønstre - jeg kan nemlig sagtens finde på at snuppe jer med ind foran kameraet. Ensfarvet tøj er som regel et godt valg.

Under fotograferingen

Jeg kommer på det tidspunkt, I har booket mig til via min hjemmeside, og på den adresse, I har opgivet. Jeg kører op til 25 km fra Silkeborg, og dette er en del af den gratis pakke. Ofte er alle ikke kommet endnu, når jeg ankommer. Når alle er der, plejer jeg lige at fortælle kort om, hvordan jeg tænker, at dagen kommer til at forløbe (fotografering, hvor, ude, inde, evt. spørgsmål osv).

Hvis vi skal lave indendørs portrætter, vil jeg prøve at finde en hvid væg, gerne med et (stort) vindue eller en havedør ved siden af. Vi bruger de omgivelser, vi har, og jeg har kun en enkelt lille softboks med som ekstra lys.

Det betyder meget for mig, at det bliver en god oplevelse for alle. Derfor tager vi portrætterne, når børnene er friske, så I må gerne være behjælpelige med at sige til, når jeres barn er klar.

Efter fotograferingen

Når jeg kommer hjem, bliver alle billederne lagt på min computer, og jeg udvælger de bedste billeder, som jeg efterbehandler.

Jeg glæder mig altid til at komme hjem og kigge på dem, men der er mange mødregrupper, der gerne vil have taget billeder, så der kan gå op til 3 uger, før I får tilsendt galleriet fra mig.

De udvalgte billeder vil være at finde i jeres eget lille online galleri. Det er kun tilgængeligt for jer selv og dem, I deler linket med. Det er op til jer, hvis I vil give bedsteforældre eller andre mulighed for at bestille billeder eller kigge på, hvad de kunne ønske sig.

I får en uge til at udvælge de billeder, I ønsker at bestille, og det kan gøres direkte fra galleriet. Se priser her på siden eller under "Produkter". Når alle i gruppen har bestilt, behandler jeg jeres bestillinger. Jeg vil derfor meget gerne høre fra jer alle - også hvis I ikke ønsker at bestille noget, så jeg ved, hvornår jeg skal gå i gang med levering. Ved fremkaldelser/fotoprodukter er der op til 14 dages leveringstid.

Anmeldelser

Vi havde besøg af Nanna i mødregruppen. Hun var så sød, god til børnene og gik meget diskret rundt og tog de fineste stemningsbilleder. Det var så god en oplevelse - og billederne er et rigtigt dejligt minde at have fra en god mødregruppe-tid! <3

1 / 2

Galleri

Portrætter

Galleri

Stemningsbilleder

FAQ - MØDREGRUPPE

Hvornår får vi vores billeder?

Jeg glæder mig altid til at komme i gang med redigeringen, men der kan gå op til 3 uger fra vores session, til billederne er klar. Der ligger et stort arbejde i at udvælge og efterbehandle alle billederne, så det er vigtigt for mig at have god tid til at gøre det ordentligt.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når vi mødes, har jeg en seddel med, hvor I kan sige ja/nej til, om jeg må lægge jeres billeder på min hjemmeside eller sociale medier.

Optager du video?

Jeg arbejder på at få det som et tilbud, så hvis det er noget I ønsker, så lad mig høre. Det er ikke en del af ovenstående pakke.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når billederne bliver leveret til jer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig.

Kan du komme i en weekend?

Ja, det kan jeg godt, men der pålægges et weekendgebyr på 250 kr. pr. mor. Det samme gælder for helligdage og skolernes ferieperioder.

Hvor mange kan vi være i mødregruppen?

I skal være minimum 3 mødre, og det er lykkedes mig at nå lave portrætter af en gruppe med 8 børn.

Follow me on Instagram

@nannabbaekdahl