FAQ og betingelser


Aflysningspolitik

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.

Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr


Weekend

Der påregnes et weekendtillæg på 500 kr./time


Kørsel

Ved familiefotografering er prisen inkl. kørsel i en radius af 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer. Dvs. ved kørsel over 50km i alt, påregnes kørsel.


Betaling

Fotograferingen betales i forbindelse med booking af dag og tidspunkt. Billederne betales i forbindelse med bestilling af disse, når I har fundet ud af hvilke billeder I kunne tænke jer, og om det er som album, print eller digitale filer. Der betales ved bankoverførsel eller mobilepay.


Jeg giver mulighed for ydereligere betalingsmuligheder for billedbestilling, uden ekstra omkostninger:

1) to eller tre månedlige rater

2) Ved næste børnepengeudbetaling.¨


Gavekort

Gavekortet gælder 1 år fra bestillingsdatoen, med mindre andet fremgår ved bestilling. Beløbet kan ikke refunderes.


Ophavsret

Når I køber digitale filer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig. Billeder i galleriet har vandmærke på, og det er ikke tilladt at gemme/tage screenshots af disse billeder, dette gælder også billeder fra min hjemmeside eller sociale medier.


Deling af billeder

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når I booker jeres session, vil I blive bedt om at udfylde et spørgeskema, det er her i giver min tilladelse til at vise jeres billeder. Dette samtykke kan altid trækkes tilbage.


Leveringstid

Fra billederne er taget, til I modtager et link til galleriet i mailboksen, kan der gå op til 2 uger. Der er mange billeder der skal kigges igennem, sorteres og efterfølgende redigeres og uploades inden de er klar til jer, selvom jeg ved det kan være svært at vente. Derfor tilbyder jeg at jeg kan lave et lille sneak peek i min instagram story - hvis det har interesser I meget velkomne til at give mig besked i forbindelse med jeres fotografering.


Særligt ang. nyfødtfotografering

Alle nyfødtfotograferinger var omkring 2 timer og ligger på hverdage, enten formiddag eller eftermiddag. Typisk starter vi kl. 10 eller kl. 13. Det tilstræbes at fotograferingen ligger i løbet af barnets første 14 dage, der tages dog forbehold for ferier.