Fotografen bag kameraet 🤍


Mit navn er Nanna. Jeg er 36 år og bor i Silkeborg med min mand og vores to børn. Min passion for fotografering startede for alvor året før jeg påbegyndte jordemoderuddannelsen i 2008. I takt med mine studier og mit arbejde som jordemoder fortsatte jeg med at fotografere mennesker, hvilket jeg fandt stor glæde i. Jeg brugte fotografiet til at fortælle historier, hvor jeg havde fokus på autencitet i naturlige omgivelser. På rejser til udlandet begyndte jeg at udfordrede jeg mig selv ved at tage portrætter af de lokale, vi mødte undervejs. Jeg blev stadig mere betaget af at indfange mennesker i deres eget miljø og formidle deres historier gennem mit kamera. Efter en lang rejse, hvor jeg havde orlov fra mit arbejde på fødegangen, fik jeg virkelig lyst til at forsøge mig med at arbejde med. Jeg elsker at lege med lys, skygger og perspektiver, samtidig med at jeg sørger for, at enhver, der står foran mit kamera, føler sig tryg. Jeg ser frem til at møde dig og samarbejde om at skabe nogle enestående billeder sammen!

Kontakt


Har du spørgsmål, eller mangler en fotograf til en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem formularen herunder, så vi sammen kan finde frem til, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du gerne vil booke tid, kan du gå direkte til min bookingside som du finder på menuen Booking, eller på siden om den ønskede fotosession.


kontakt@nannabaekdahl.dk / +45 71 72 30 83

OBS! Hvis du ikke har hørt fra mig, så tjek reklamefilteret/spam.


Følg med på Instagram
@nannabbaekdahl