Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Fotograf Nanna Bækdahl

Vi er forpligtede til at beskytte privatlivets fred og personoplysninger for alle vores kunder. Denne politik forklarer, hvordan vi håndterer og beskytter de personoplysninger, du giver os eller som vi indsamler, når du bruger vores tjenester.


Når du booker en fotografering, indsamles de nødvendige oplysninger for at kunne levere en god service. Dette inkluderer dit navn, kontaktinformationer som telefonnummer og e-mailadresse samt eventuelle specifikke detaljer relateret til fotograferingen såsom sted, tidspunkt og dine specielle ønsker. Formålet med at indsamle disse oplysninger er at administrere din booking, forbedre service, kommunikere med dig om din booking, og opfylde eventuelle retslige forpligtelser.

Vi beholder dine oplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de formål, hvortil de er indsamlet.


Billeder, der er taget under fotograferingen, vil blive gemt og opbevaret, hvis du har givet samtykke til, at vi må bruge dem på sociale medier og vores hjemmeside. Hvis der ikke er givet samtykke til brug af billederne på disse platforme, vil billederne blive slettet 3 måneder efter at du har modtaget din bestilling af billeder.


Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at kunne levere vores tjenester, eller det er krævet ved lov. Eventuelle tredjeparter, der behandler personoplysninger på vores vegne, skal overholde vores sikkerhedsstandarder og privatlivspolitik.


Som kunde hos os har du visse rettigheder i forhold til de personoplysninger, vi har om dig. Du har ret til at anmode om adgang til dine data, bede om at få dem rettet eller slettet, og du kan også begrænse eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine data. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.


Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller ønsker at udøve dine rettigheder, kan jeg kontaktes på mail: kontakt@nannabaekdahl.dk

Privatlivspolitikken kan ændres fra tid til anden, og den seneste version vil altid være tilgængelig på hjemmesiden.