Bryllup

skal i giftes i 2023?


Jeg har kun få pladser tilbage i 2023, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg deler gerne


Planlægningstips

Jeg har været til flere bryllupper end de fleste, så jeg giver jer gerne mine bedste tips, og deler ud af mine erfaringer. Jeg gennemgår hele dagen med jer, så vi ved hvor vi har hinanden i løbet af dagen - og så er det jo bare en skøn bonus at det samtidig giver mulighed for at se dagen efter i sømmene en ekstra gang.

Min stil


Min stil er stemningsfuld og autentisk. Dagen igennem indfanger jeg store og små øjeblikke, autencitet og detaljer. Jeg er tæt på jer som brudepar, og også jeres gæster. Deres tillid giver mig mulighed for at komme tæt på der hvor det sker.

Vores portrætsession er afslappet og uformel. Jeg guider jer, men ikke gennem statiske opsætninger. Vi bevæger os rundt i jeres udvalgte område, hygger os og har det sjovt. Jeg sørger for at det er komfortabelt for jer, at få taget jeres smukke, ægte og autentiske portrætter.

Album


Jeres dag fortjener at blive fremvist i et smukt album. Jeg designer jeres bog i samarbejde med jer, og sørger for at den bliver lavet i den fineste kvalitet. Billeder og minder der vil følge jeres liv, og være i familien i mange generationer, og den får kun større værdi som tiden går.


25x25 cm album starter ved 800kr

(kun ved booking af ultimativ/standard pakke)

Gæstebog


Som en smuk tilføjelse til jeres bryllupsalbum, har jeg mulighed for at lave en gæstebog til jer. Det er helt oplagt at bruge billederne fra jeres parsession fra ultimativ pakken, til at skabe smukke detaljer i gæstebogen.

Søde ord

"Jeg har nu set alle billeder og video. Jeg er SÅ glad for det hele. TUSIND TAK fordi du var med til at forevige vores dag. Jeg kommer til at se den video mange gange. Vi har været så tilfredse med dig og vil anbefale dig til hver og en."

Louise & Dennis

Pakker og priser 2023

Ultimativ

22.995,-

- Op til 14 timer
- Forudgående ☕️ møde
- Forlovelsesortrætter
- Jeg er med hele dagen
- Fra forberedelser til brudevalsen
- Alle de beste billeder fra dagen, digitalt i fuld opløsning

Standard

20.995,-

- Op til 11 timer
- Forudgående ☕️ møde
- Jeg er med hele dagen
- Fra vielse til vals
- Alle de beste billeder fra dagen, digitalt i fuld opløsning

Elopement / Rådhus

fra 6995

Rådhusbryllup, hverdage
Jeg tilbyder mindre pakker til fotografering og stemningsbilleder omkring jeres rådhusbryllup. Pakken laves individuelt til netop jeres dag.

KØRSEL - Alle mine bryllupspakker er inkl. kørsel i en radius på 50 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,60 kr. pr. kilometer. Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl.

DATORESERVATION - 30% af pakkeprisen betales ved datoreservation, restbeløbet betales 3 mdr. før brylluppet.

Jeg kan i øjeblikket kun bookes til heldagsfotografering af bryllup.

Bryllup i 2024 eller senere?

Skal du giftes i 2024? Jeg har endnu ikke åbnet op for booking i 2024, men du kan skrive dig op herunder, og så får du besked en uge før jeg officielt åbner op i efteråret 2023 ↓

"Jeg har nu set alle billeder og video. Jeg er SÅ glad for det hele. TUSIND TAK fordi du var med til at forevige vores dag. Jeg kommer til at se den video mange gange. Vi har været så tilfredse med dig og vil anbefale dig til hver og en"

Louise & Dennis

Galleri

FAQ - BRYLLUP

Hvornår er du ved kirken?

Jeg er ved kirken ca. 30-40 minutter før vielsen starter, hvis jeg ikke er booket til at være med under forberedelserne. Jeg kommer som regel som en af de første.

Optager du video?

Jeg arbejder på at få det som et tilbud til mine bryllupper og andre fotograftilbud, så hvis det er noget, I ønsker, så lad mig høre. Det er ikke en del af ovenstående pakker.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når billederne bliver leveret til jer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke videregives eller sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig.

Hvornår får vi vores billeder?

Der kan gå op til 5 uger fra brylluppet til billederne er klar. Der ligger et stort arbejde i at udvælge og efterbehandle alle billederne, så det er vigtigt for mig at have god tid til at gøre det ordentligt. Det har dog også stor betydning, om brylluppet ligger i højsæson eller lavsæson.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når vi mødes, har jeg en seddel med, hvor I kan sige ja/nej til, om jeg må lægge jeres billeder på min hjemmeside eller sociale medier.

følg med på Instagram
@nannabbaekdahl