Jeres fine relation dokumenteres

Forevig jeres relation til hinanden, og havde sjovt samtidig. Fotograferingen er sjov og hyggelig, og ikke opstillet, men med guidning, så I er i helt trygge hænder. Det er fantastisk at have billeder af sin relation nu, men også som årene går, og jeres forhold udvikles og vokser. Billederne afspejler tiden her og nu, og kan også bruges til bryllupsinvitationer og "Save the date"

Inkl 10 digitale filer efter eget valg i høj opløsning.

 

Par portrætter

Denne session giver mulighed for at få nogle nærværende og stemningsfulde billeder af jer to sammen som par. Der er fokus på naturlige billeder som viser jeres relation.

995,-
1 / 1

60 minutters fotografering samt efterbehandling af de bedste billeder. 

Fotograferingen betales up-front ved datoreservation.

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.

Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.


Efter fotograferingen inviteres du til at komme forbi mine lokaler, hvor billederne vil blive fremvist digitalt, samt mulighed for at se udvalg af mine kvalitetsprodukter


VALGFRI BETALINGSFORM (INGEN EKSTRA OMKOSTNINGER):
- VED LEVERING
- TO ELLER TRE MÅNEDLIGE RATER

KØRSEL - Inkl. kørsel i en radius på 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer.

WEEKEND - Tillæg 500 kr. (gælder også helligdage og skoleferier)

Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl.

GALLERI

FAQ - par-portrætter

Hvornår får vi vores billeder?

Jeg glæder mig altid til at komme i gang med redigeringen, men der kan gå op til 3 uger fra vores session, til billederne er klar. Der ligger et stort arbejde i at udvælge og efterbehandle alle billederne, så det er vigtigt for mig at have god tid til at gøre det ordentligt.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når vi mødes, har jeg en seddel med, hvor I kan sige ja/nej til, om jeg må lægge jeres billeder på min hjemmeside eller sociale medier.

Optager du video?

Jeg arbejder på at få det som et tilbud, så hvis det er noget I ønsker, så lad mig høre. Det er ikke en del af ovenstående pakke.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når billederne bliver leveret til jer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig.