Minisessions 2023


Jeg har åbnet op for en unik mulighed for booking af minisessions en morgen og en aften. Her kan I få dejlige familie- og børnebilleder, kærlighedsportrætter og smukke gravidbilleder, både med og uden partner. Kan bookes af familier fra samme husstand.


Varighed: 20 minutter

Pris: 195,- eksklusive billeder

Aftentider I Sejs-Svejbæk

Lupiner - 15. juni, aften

lokationen er 20-30 minutters kørsel fra Silkebog i retning af Århus

Valmuer - 19. juni, morgen

Digitale filer, minisessions1 stk. digitalt billede - 250,-

Minimum 5 stk. inkl. 1 stk 13x18 print10 digitale billeder - 2250,-

inkl. 2 stk 13x18 print


Hele galleriet - 3750,-

inkl. 5 stk 13x18 print og 2 stk. 18 x 24 print


Minisessions er for dig der:

Gerne vil have naturlige billeder af din familie, uanset om det er dine børn, den gravide mave, eller sammen med din partner. Jeg fokuserer på, at alle hygger sig og får en god oplevelse, mens jeg indfanger øjeblikke af begejstring, fordybelse og jeres relationer. Børnene vil nyde tiden, og ingen vil blive bedt om at sige "appelsiiiin".


Kan man få et gruppebillede af familien, eller søskende sammen?

Ja, men. Gruppebilleder af familien eller søskende sammen, dog uden krav om, at alle kigger ind i kameraet og smiler samtidig, og kun hvis alle er trygge ved situationen. Som regel lykkes det ved f.eks. at snakke om noget fjollet eller en sjov oplevelse, I har haft sammen.


Minisessions er kke for dig der:

Ønsker opstillede billeder, hvor alle kigger i kameraet og smiler, eller har en særlig forventning om hvilke billeder der skal tages. Når billeder er taget i leg og samvær, spiller omgivelser og situationer en stor rolle i skabelsen af billederne.

Vælg minisessions for en sjov og afslappet fotograferingsoplevelse, hvor både voksne og børn kan nyde tiden, og hvor de resulterende billeder afspejler ægte øjeblikke og følelser.

FAQ

Aflysningspolitik

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.
Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr. Ved flytning af fotografering, vil en evt. senere aflysning blive opkrævet et gebyr på 300 kr. i alle tilfælde.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når I booker jeres session, vil I blive bedt om at udfylde et spørgeskema, det er her i giver min tilladelse til at vise jeres billeder. Dette samtykke kan altid trækkes tilbage.

Betaling

Fotograferingen koster 195kr. Ved udeblivelse fra fotograferingen tilbagebetales fotograferingens pris ikke.

Billederne betales i forbindelse med bestilling af disse ved bankoverførsel eller mobilepay.

Jeg giver mulighed for ydereligere betalingsmuligheder for billedbestilling, uden ekstra omkostninger:
1) to eller tre månedlige rater
2) Ved næste børnepengeudbetaling.

Hvornår få vi vores tilsendt galleriet?

Fra billederne er taget, til I modtager et link til galleriet i mailboksen, kan der gå op til 3 uger. Der er mange billeder der skal kigges igennem, sorteres og efterfølgende redigeres og uploades inden de er klar til jer, selvom jeg ved det kan være svært at vente. Derfor tilbyder jeg at jeg kan lave et lille sneak peek i min instagram story - hvis det har interesser I meget velkomne til at give mig besked i forbindelse med jeres fotografering.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når I køber digitale filer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig. Billeder i galleriet har vandmærke på, og det er ikke tilladt at gemme/tage screenshots af disse billeder, dette gælder også billeder fra min hjemmeside eller sociale medier.

Kørsel

Der vil ikke forekomme kørsestillæg for fotosession i Hareskoven den 14. april. 2023.

Follow me on Instagram
@nannabbaekdahl