Daddy & Me

 

Daddy & Me session

30 min. inkl 10 digitale filer efter eget valg.
Denne session giver mulighed for at få nogle nærværende og stemningsfulde billeder hvor Far er med. Der er fokus på dejlige billeder af jer to sammen, men også tid til enkelt-portrætter af barnet alene.

3.285,-
1 / 1

Jeres fine relation dokumenteres


Det er noget af det mest værdifulde at kunne forevige den relation, forældre har med deres børn i de små hverdagsøjeblikke - og det er min fornemste opgave at hjælpe jer med netop det! Få dokumenteret nogle af de skønne far/barn-stunder. ❤️

Daddy & Me er en hyggelig session, hvor I er sammen, og det dokumenteres med dejlige billeder.

30 minutters fotografering samt efterbehandling af de bedste billeder. 

Beløbet betales up-front ved datoreservation.

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.

Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.


Efter fotograferingen modtager du/I et onlinegalleri, hvorfra de 10 digitale billeder udvælges. Ønskes flere digitale billeder, kan disse tilkøbes for 250 kr. pr. stk.

Desuden tilbyder jeg mulighed for fremkaldelser, print, fotoprodukter og vægdekoration. Se priserne her

KØRSEL - Inkl. kørsel i en radius på 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer.

WEEKEND - Tillæg 500 kr. (gælder også helligdage og skoleferier)

Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl.

FAQ - Daddy and Me

Hvornår får vi vores billeder?

Jeg glæder mig altid til at komme i gang med redigeringen, men der kan gå op til 3 uger fra vores session, til billederne er klar. Der ligger et stort arbejde i at udvælge og efterbehandle alle billederne, så det er vigtigt for mig at have god tid til at gøre det ordentligt.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når vi mødes, har jeg en seddel med, hvor I kan sige ja/nej til, om jeg må lægge jeres billeder på min hjemmeside eller sociale medier.

Optager du video?

Jeg arbejder på at få det som et tilbud, så hvis det er noget I ønsker, så lad mig høre. Det er ikke en del af ovenstående pakke.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når billederne bliver leveret til jer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig.