Branding fotografering

Hvad er en branding session?


For at skabe de bedste billeder til dig og din virksomhed, består en brandingsession af flere elementer.


Forberedelser

Inden vores aftale holder vi et møde på telefon, hvor du får mulighed for at fortælle om din virksomheder, gennemgår hvilke ønsker du har til din session, og lægger en plan for fotograferingen.


Fotografering

Vi mødes det aftalte sted. Det kan være en offentlig lokation, dine arbejdsrammer eller et andet sted, som passer til din virksomhed, og som bidrager til dine ønsker for fotograferingen. Jeg har stor erfaring med fotografering af mennesker i mange forskellige situationer og er vandt til, at det for nogen kan være grænseoverskridende at få taget billeder. Derfor prioriterer jeg tryghed højt i vores samarbejde, og jeg skaber et rum, hvor du kan føle sig tilpas og afslappet, så du får en god oplevelse. Helt afhængig af dine ønsker, kan vi skabe både portrætter, stemningsbilleder, detaljebilleder og produktbilleder, så du står tilbage med et fint udvalg af billeder som kan bruges på både hjemmeside, sociale medier, visitkort, flyers og andre trykte medier.


Efter fotograferingen

Senest 3 uger efter din session vil du modtaget et link til din personlige galleri med alle de bedste billeder fra vores session. Billederne vil være efterbehandlede, så du har de bedste forudsætninger for at vælge netop de 10 billeder du kunne tænke dig. Billederne sendes til dig som download i fuld opløsning. Der vil være mulighed for tilkøb af flere billeder.

Pris


60 minutters fotografering på udvalgt lokation, hos dig, din virksomhed eller et passende sted som matcher med din virksomhed og dine værdier.


STÆRK INTROPRIS

3495,-

Prisen er ex. moms inkl. 10 digitale filer som vælges fra stort udvalg i lækkert onlinegalleri med redigerede professionelle billeder.

Mulighed for tilkøb af flere billeder for 150kr pr. stk.


60 minutters fotografering samt efterbehandling af de bedste billeder. 

Fotograferingen betales up-front ved datoreservation.

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.

Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.

KØRSEL - Inkl. kørsel i en radius på 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer.

WEEKEND - Tillæg 500 kr. (gælder også helligdage og skoleferier)

Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl.

Galleri

FAQ - Branding

Hvornår får vi vores billeder?

Jeg glæder mig altid til at komme i gang med redigeringen, men der kan gå op til 3 uger fra vores session, til billederne er klar. Der ligger et stort arbejde i at udvælge og efterbehandle alle billederne, så det er vigtigt for mig at have god tid til at gøre det ordentligt.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når vi mødes, har jeg en seddel med, hvor I kan sige ja/nej til, om jeg må lægge jeres billeder på min hjemmeside eller sociale medier.

Optager du video?

Jeg arbejder på at få det som et tilbud, så hvis det er noget I ønsker, så lad mig høre. Det er ikke en del af ovenstående pakke.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når billederne bliver leveret til jer, medfølger brugsretten til billederne internt i jeres virksomhed. Det betyder, at I må bruge billederne til jeres hjemmeside, på sociale medier og trykte sager. Billederne må ikke ændres/pålægges filtre mv. De må heller ikke videregives ellers sælges til 3. part, f.eks til en anden virksomhed, uden det er efter aftale med mig.

Follow me on Instagram

@nannabbaekdahl