Børn og familie

 

Børn og familie

1 times fotografering.
En time, hvor I hygger jer sammen som familie. Vi kan tage på skovtur, til vandet, bage boller i køkkenet eller spille bold i haven. Stemning og relationer kombineret med naturlige portrætter af jeres børn og familien sammen.

995,-
1 / 1

60 minutters fotografering samt efterbehandling af de bedste billeder. 

Fotograferingen betales up-front ved datoreservation.

Aflysning skal ske inden 48 timer før aftalt tidspunkt. Reservationen kan flyttes op til 24 timer før fotograferingen.

Ved aflysning eller flytning af reservation senere end ovenstående opkræves et gebyr på 300 kr.


Efter fotograferingen fremsendes et link til jeres personlige online galleri, som fungerer som webshop. Herfra kan billederne bestilles som fremkaldelser, albums, digitalefiler mv.

Se priserne HER


VALGFRI BETALINGSFORM (INGEN EKSTRA OMKOSTNINGER):
- VED LEVERING
- TO ELLER TRE MÅNEDLIGE RATER
- VED NÆSTE BØRNEPENGEUDBETALING

KØRSEL - Inkl. kørsel i en radius på 25 km fra Sejs-Svejbæk. Herefter 3,50 kr. pr. kilometer.

WEEKEND - Tillæg 500 kr. (gælder også helligdage og skoleferier)

Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl.

Om fotograferingen

Valg af lokation

Der er mange muligheder for at tage gode børne- og familiebilleder. Hos jer, indendørs/udendørs eller på et naturskønt område. Det er helt op til jer, hvad I vælger, og jeg hjælper også gerne med at udvælge et sted. Der kan være flere ting at tage med i overvejelserne - hvor gamle er børnene, hvilken årstid er det, og selvfølgelig hvilke omgivelser ønsker I, billederne skal tages i? Skal vi få stemningen frem af skovtur eller hjemmehygge?

Børne- eller familiefotografering?

Mange tænker, at de vil have taget billeder af deres børn, men overvejer ikke muligheden for, at de selv kan være med på billederne. Fordelene er mange, hvis hele familien er med. Det lægger nemlig op til fællesskab og leg, og her er der ofte mange gode stemninger at fange. Selvom man vælger familiefotografering, vil der også være billeder kun af børnene, så der er således mulighed for at få flere forskellige typer billeder. Det er selvfølgelig også helt ok, hvis man ikke selv har lyst til at være med på billederne.

Tøjvalg

Jeg bliver ofte spurgt til tøjvalg. "Hvad skal vi vælge? Hvilke farver?" osv. Afdæmpede, naturlige farver går man aldrig galt i byen med. Mønstre, logoer og pangfarver kan nemt komme til at tage fokus fra barnet. Strik er rigtig godt - vi bor trods alt i Danmark, så det er ofte striktøjs-vejr..! På varme sommerdage er lyse farver et godt valg, og på regnvejsdage kan gummistøvler og paraply og regntøj også noget.


Før fotograferingen

Jeg har ofte kontakt med familierne i dagene op til fotograferingen for at afstemme lokation ift. vejret. Hvis der er nogle sidste spørgsmål, kan de afklares her. Vi holder også lidt øje med vejrudsigten, da det kan være med til at afgøre, om vi skal være det ene eller andet sted.

Efter Fotograferingen

Jeg udvælger de bedste billeder og samler dem herefter i et fint galleri. I vil modtage et link til galleriet på mail, og herfra har I mulighed for at udvælge billeder i ro og mag. Det er også direkte fra galleriet, I bestiller billederne, så det kan ikke være nemmere.

Under fotograferingen

Det kan være rigtig godt at lade lidt som om, jeg ikke er der. Plejer I at tumle eller plukke blomster, når I er på skovtur? Så gør endelig det! Det er især i interaktionen mellem jer, at de særlige øjeblikke kommer og der, hvor jeg fanger stemningerne. Har I brug for idéer eller hjælp til, hvad I skal finde på? Så hjælper jeg selvfølglig gerne med det! I vil ikke høre mig sige til jeres børn, at de skal smile - det er ikke på den måde, man får det ægte smil frem. Faktisk synes jeg, man kan få nogle mindst lige så smukke portrætter - hvis ikke smukkere - når børnene er fordybet i leg eller eftertænksomt observerer. Hvis billederne skal tages i hjemmet, indendørs eller udendørs, kan det være fint at gøre sig nogle tanker omkring aktiviteter. Kunne I have lyst til at spille et spil eller bage boller? Er det fangeleg eller gemmeleg i haven? Jeg følger jer, mens I hygger jer.

Anmeldelser

Nanna er så dygtig & hun får min varmeste anbefaling. Tak for en hyggelig eftermiddag, sammen med vores børn, hvor du virkelig har fanget deres personlighed. Jeg blev helt rørt over de flotte billeder, da de bare rammer plet. Endnu engang TAK :)

1 / 4
1 / 4

Galleri

FAQ - børn og familier

Hvornår får vi vores billeder?

Jeg glæder mig altid til at komme i gang med redigeringen, men der kan gå op til 3 uger fra vores session, til billederne er klar. Der ligger et stort arbejde i at udvælge og efterbehandle alle billederne, så det er vigtigt for mig at have god tid til at gøre det ordentligt.

Kommer vores billeder på nettet?

Jeg kunne aldrig finde på at lægge billeder på min hjemmeside eller mine sociale medier uden jeres tilladelse. Når det så er sagt, vil jeg blive rigtig glad, hvis jeg må! Det er nemlig den måde, jeg kan vise andre og fremtidige kunder, hvad jeg kan, og hvordan min stil er - ligesom I selv har haft glæde af at kigge på min portfolio, inden I bookede mig. Når vi mødes, har jeg en seddel med, hvor I kan sige ja/nej til, om jeg må lægge jeres billeder på min hjemmeside eller sociale medier.

Optager du video?

Jeg arbejder på at få det som et tilbud, så hvis det er noget I ønsker, så lad mig høre. Det er ikke en del af ovenstående pakke.

Hvordan er det med ophavsretten?

Når billederne bliver leveret til jer, medfølger brugsretten til billederne. Det betyder, at I må printe billederne lige så meget I vil, og I må også dele dem med venner og familie og på sociale medier. Billederne må ikke ændres/beskæres eller pålægges filtre mv. De må heller ikke sælges til 3. part til f.eks. brug i forretningsøjemed, uden det er efter aftale med mig.